A Richard Hammond Műhely valós?

Ha emlékszel a régi jó Top Gear napokra a BBC-nél, valószínűleg azt kérdezed, hogy a srácok most mihez nyúlnak. Míg Jeremy Clarkson a Diddly Squat farmot kezeli és James May a gin-készítést felfedezi, Richard Hammond saját klasszikus autó-restauráló műhelyt indított.

A Richard Hammond Műhelye egy olyan műsor, amely követi a vállalkozás tulajdonosi jó, rossz és rázos részeit. Ha nézed a műsort, valószínűleg azt kérdezed, hogy a műhely valós-e vagy sem, és most segítünk eloszlatni a kételyeket.

Létezik-e valójában Richard Hammond műhelye?

Igen, a The Smallest Cog (Apró fogaskerék) egy valós műhely, amely Herefordshire-ben található. Az üzlet klasszikus autók restaurálásával foglalkozik az Egyesült Királyságban és azon kivül. Richard Hammond az vállalkozás igazgatója.

Igen, Hammond klasszikus autó-restauráló műhelye él és lélegzik, mint egy valós üzlet. Van egy közösségi média jelenléte, helyi katalógusokban szerepel és szerepel van az Egyesült Királyság Cégjegyzékében.

A Cégjegyzék szerint a vállalkozás jelenleg három embert foglalkoztat. Észszerű feltételezni, hogy ezek a három ember Richard Hammond (az üzlet igazgatója) és Neil és Anthony Greenhouse (a műhelytechnikusok).

Ennyi az egész. Egy hiteles, adót fizető vállalkozás, dolgozókkal, költségekkel és hitelezőkkel és adósokkal, mint bármely más cég.

Tehát a vitatott kérdés megválaszolásra került!

Néhányan azt képzelik, hogy a The Smallest Cog (Apró fogaskerék) nem egy valós vállalkozás, mert nincs honlapja. Vagy talán mégis?

Valójában a The Smallest Cog-nak van honlapja (https://www.smallestcog.com/). De még nem indexelte a Google, Bing vagy más keresőmotorok sem.

Alapvetően még nem jelenik meg a keresési eredményekben.

Ez szándékos döntés lehet, vagy egyszerű hiba a digitális marketing csapat részéről. Mindegyik esetben nehéz megtalálni a honlapot.

Fontos megjegyezni, hogy a műhely még egy új vállalkozás. A The Smallest Cog Limited januárban alakult cégként. Talán a honlap még nem fejeződött be teljesen. Vagy talán egy nagy bemutatóra várnak? Erre majd az idő megadja a választ.

Egyvalami viszont biztos, amint a honlap elérhető lesz a keresőmotorokon, a The Smallest Cog-ot kíváncsi rajongók és valódi ügyfelek egyaránt meg fogják keresni. Számukra sok idő lesz, hogy elkülönítsék a valóságot a sorozatban látottaktól.

A forgatás és a rajongók látogatása között zajló elfoglalt időszakban, könnyen megértjük, hogy miért várt a műhely egy teljes online jelenlétre.

A The Smallest Cog helye a Richard Hammond Műhely (The Smallest Cog) egy ipari övezetben található a Rotherwas Industrial Estate-ben, Herefordban, az Egyesült Királyságban.

Sok rajongó érkezett már a műhelybe, és akik ott jártak dicsérték Richard-t és a csapatot a rövid csevegésre való hajlandóságuk miatt, amikor a műhelybe látogattak.

Természetesen nem garancia, hogy a csapat ott lesz a műhelyben, ha esetleg arra jársz és váratlanul betoppansz hozzájuk. Ahogy mindig, ésszel járj el és ne zavard őket!

A Rotherwas Industrial Estate elérhetően helyezkedik el a Hereford központjához közel – egy forgalmas város Herefordshire-ben. Herefordshire számos speciális mérnöki és autós üzletnek ad otthont, ami tökéletes otthont jelent a The Smallest Cog-nak.

A The Smallest Cog valójában pénzt termel és a valóságban is vállalkozásként működik?

Az 2021-es számok szerint még nem. Richard Hammond híresen eladta a klasszikus autógyűjteményét, hogy továbbra is finanszírozza az üzletet. Még várni kell azokra az adatokra, melyek megmutatják, hogy nyereséges lesz-e 2022-ben.

A műsor remekül ábrázolja az autóipari új vállalkozás megalapozásának nehézségeit. Richard szívbemarkoló döntésétől, hogy eladja a klasszikus autógyűjteményét, a vállalkozás fenntartására szolgáló gyors tranzakciókig, nehéz nem sajnálni a csapatot. Mintha egy bizonytalan jövőt festene a műhely számára.

Mindazonáltal biztosak vagyunk benne, hogy a Discovery és Richard Hammond is dolgozni fog, hogy a vállalkozás hosszú távú, nyereséges cég legyen.