Még mindig egy autókereskedő a szíve mélyén

Mike gyökerei mindig is az autókereskedelemben maradtak, ezért 2012-ben Mike és az Evolution Funding, az Egyesült Királyság vezető autófinanszírozó és értékesítő csoportja között együttműködés alakult ki.

A vízió? Indítsunk egy “legjobb osztályú” használt autókereskedést, amely megvalósítja Mike “nyugodt és barátságos, zökkenőmentes” hozzáállását, és a legjobb minőségű, prémium autómárkákat áruljuk, Mike-kal a márka élén.

2013 februárjában Mike megnyitotta a Mike Brewer Motors használt autókereskedését Sheffield-ben, és a siker után 2018 februárjában az üzlet átköltözött nagyobb helyre, közelebb az M1-hez Sheffield belvárosának külső részén.

Mike Brewer

A vállalkozás indítása óta számos iparági díjat nyert, és eladási, előkészítési és szállítási központunkból működik, ahol több mint 200 prémium jármű áll rendelkezésre.

Szeretnéd megnézni a honlapjukat:

https://www.mikebrewermotors.com

Azt nem tudom, hogy valójában dolgozik-e Mike, illetve ha autót szeretnénk vásárolni a cégtől, akkor Ő fog-e velünk foglalkozni, de gyanítom, hogy helyette egy olyan munkatársa fog fogadni, aki hasonló mentalitással rendelkezik, így az autóvásárlás is egy élmény lesz a Mike Brower Motors -nál.