A Garázs Varázs 8. évadjának epizódlistája a következő:

Porsche 356

Trevor élete során rengeteget tett azért, hogy megőrizze és ápolja a 80-as évek óta a tulajdonában lévő Porsche 356-os autóját, amely a család szinte egyik tagjának számított. Azonban az idő vasfoga és a kegyetlen betegség, a prosztatarák véget vetett a közös élményeknek. Trevor bánatára az autó állapota annyira leromlott, hogy az már csak egy romhalmaznak tűnt, amin semmi értékes nem volt. A rokonok azonban nem adták fel, és titokban megbízták Timet és Fuzzt, hogy próbálják meg újjávarázsolni az autót, remélve, hogy ez az élmény újra feléleszti Trevornak az életkedvét, és segít abban, hogy legyőzze a rák elleni küzdelmet. Tim és Fuzz a kihívást nagyon komolyan vették, és elhatározták, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az autó újra olyan állapotba kerüljön, amilyenben korábban volt. Azonban a feladat nem lesz könnyű, mivel az autó romos állapota sok kihívást jelent majd számukra, és rengeteg munkát igényel majd, hogy újra életre keljen a régi szépségekkel.

Austin Healey 3000

Car Sos - Garázs varázs

John, a nyugdíjas mérnök régóta álmodozott arról, hogy felújítja a családi kincsként őrzött 1961-es Austin Healey 3000 sportkocsit, és visszaadja annak régi fényét. Azonban a sors közbeszólt, és John Parkinson-kórral küzdve kénytelen volt félbehagyni a munkálatokat, ami rengeteg frusztrációt okozott neki. A család azonban nem adta fel, és megbízta Timet és Fuzzt a feladattal, hogy varázsolják újjá az autót, és így John számára újra élhetővé tegyék a régi emlékeket. A műhelyben azonban kiderült, hogy a sportkocsi állapota rosszabb, mint ahogy azt John gondolta, és a fiúk szinte a semmiből kell, hogy újjáépítsék az autót, amely igazi kihívást jelent számukra. Vajon sikerül időben elkészülniük a meglepetéssel, hogy újra mosolyt csaljanak John arcára?

Hillman Imp

Margaret élete során számos autója volt, de egyik sem kötődött hozzá olyan erősen, mint a “Tin Lizzie” becenevű Hillman Imp, amelyet 1973-ban vásárolt. Az autó sok boldog pillanatot szerezett neki, ám a felújítását előbb a férje, majd az apja halála miatt félbeszakították. Mostanra a matuzsálem azonban már évek óta a csűrben porosodik, mivel Margaret egészségi állapota sem teszi lehetővé a restaurálást. A család úgy döntött, hogy egyetlen esélyük maradt, hogy az Imp újjászülethessen: megbízzák Timet és Fuzzt, hogy ellopják a kocsit, és két hét alatt titokban újraélesztik azt, remélve, hogy az újraéledő autó és az öröm, amit az okoz majd Margaretnek, gyógyír lehet betegségére.

Lancia Fulvia

Bill, a skót fordrász, az életének jelentős részét szentelte szeretett autójának, a 1969-es Lancia Fulviájának. Azonban az idő múlásával és a kor előrehaladtával egészsége leromlott, így már nem tudja olyan gondosan ápolni az autót, mint régen. A Fulvia külső megjelenése alapján jónak tűnik, de amikor Tim és Fuzz műhelyében átvizsgálják, rájönnek, hogy a karosszéria állapota messze nem olyan jó, mint gondolták. A vékonyka olasz acél és a zord skót időjárás kegyetlenül megviselték az autót, így felújítása hatalmas kihívást jelent a fiúk számára. Azonban Billnek még reménye van arra, hogy a Fulvia újra a régi fényében tündökölhet.

Ferguson Te20 traktor

Car Sos - Garázs varázs

Andrew családjának hosszú évtizedek óta büszkesége volt a Ferguson TE20-as traktor, melynek története egészen az 1950-es évekig nyúlik vissza. Azonban az utóbbi időben az idős gazda életében számos változás következett be: az apja elhunyt, ő pedig medencecsonttörést szenvedett egy balesetben, így már nem tud gondoskodni a traktorról. Így az ikonikus jármű elhanyagolva állt a gazdaság udvarán, amíg Tim és Fuzz meg nem jelentek, hogy felújítsák. Azonban a feladat nem volt egyszerű, mivel a munka során kiderült, hogy a mesteri mérnököknek semmi fogalmuk sincs arról, hogy hogy kell üzemeltetni a traktort. Ennek ellenére a csapat kitartóan dolgozott, és végül sikerült a régi traktort teljesen felújítani, így ismét szép és használható állapotba hozva a család és az egész gazdaság számára.

Lotus Esprit S1

Car Sos - Garázs varázs

A Lotus Esprit S1 a 70-es években hódította meg a szuperkocsik piacát, és azóta is számos autórajongó álma, hogy a volán mögé ülhessen. Azonban az autók idővel elhasználódnak, és a környezeti hatások sem tesznek jót a karosszériának és a motor működésének. A felújításához szakértelem és türelem kell, és a tulajdonosok többsége hajlamos az autó elhanyagolására, ha más dolgok kötik le őket. Ez történt a Tim és Fuzz műhelyébe érkezett Esprit esetében is, mely egy szomorú látványt nyújtott. Az autó lakója, egy tűzoltó, aki nap mint nap mások életét menti, nem talált elég időt arra, hogy a saját autóját karbantartsa. Ezért Tim és Fuzz megbízatása az, hogy egy igazi csodára legyenek képesek: újjá varázsolni a megkopott, rozsdás autót, és visszaadni annak eredeti fényét.

Mitsubishi Evo 4

Car Sos - Garázs varázs

Gary és a Mitsubishi Evo története számos kalandot és emléket rejt magában, hiszen az autó az élete szerves részévé vált. Azonban az utóbbi időben az autóra való odafigyelésre nem jutott elegendő idő és erő, hiszen Gary egészségi állapota súlyosbodni kezdett. A család azonban nem akarta, hogy az autó és a vele kapcsolatos emlékek eltűnjenek az életükből, ezért úgy döntöttek, hogy titokban ellopják az autót és felújíttatják, hogy újra ragyogóan szép és működőképes legyen. A felújítás azonban nem csak az autóval, hanem Gary-val is foglalkozik majd, hiszen a család azt tervezi, hogy az autó visszatérésekor egy kis meglepetéssel kedveskednek majd neki, hogy újra a régi formájában láthassák a mosolyt az arcán.

Austin 7

Car Sos - Garázs varázs

Christopher hosszas mérlegelés után úgy döntött, hogy vissza szeretné szerezni az Austinját, amelyet 50 évvel korábban adott el. Az autó ugyanis nem csupán egy jármű volt számára, hanem egy életérzés, amelynek megszerzése óta sem sikerült semmilyen autóval felvennie a versenyt. A család minden erejüket beleadva nekilátott, hogy megtalálják a járművet, és hosszas nyomozás után sikerült is megtalálniuk, igaz jelentősen átalakítva, egy múzeumban. Christopher boldogan fogadta a hírt, ám azt is tudta, hogy az autó állapota nem teszi lehetővé, hogy azonnal újra vezetni tudja. Ezért Tim és Fuzz bevetésével elhatározták, hogy titokban felújítják a veterán autót, és visszaadják annak régi fényét, hogy Christopher ismét boldogan járjon benne utakon.

Cannon Goldfinger

Car Sos - Garázs varázs

A triál autóversenyeket a múltban csupán a legbátrabbak merészkedtek meg, hiszen a sáros, hegyes-völgyes terep mindent megpróbált, hogy legyőzze a versenyzőket. Azonban a sportágban az igazi legenda Mike Cannon és különleges autói voltak, melyeket saját kezével készített. A tasmaniai farmer Angliába költözött az 50-es években, és a Cannon autókkal olyan teljesítményt nyújtott, amit még az is csak csodával határos módon tudott utánozni, aki rendelkezett ilyen járművel. Azonban az idő múlásával a sportág népszerűsége csökkent, és Cannon Goldfingerének, egy betegeskedő nyugdíjas buszvezetőnek, autói is érintettek lették. Timéknek azonban van egy ötletük arra, hogyan segíthetnek: vállalják, hogy felújítják Goldfingerének autóit, azonban előtte szeretnének közelebbről megismerkedni a triál világával. Ezért elhatározzák, hogy részt vesznek egy sáros, kihívást jelentő versenyen, hogy még jobban megértsék, mire is vállalkoztak.

MG Metro 6R4

MG Metro 6R4 Car Sos - Garázs varázs

Tim és Fuzz izgalmas feladat elé néznek, hiszen a következő autójuk egy igazi gyöngyszem, egy MG Metro 6R4. Az autó a gyártása idején az egyik legjobb rally autó volt, azonban az évek során a kocsi elhanyagolódott és egy garázsban végzi élete utolsó napjait. Timék azonban nem hagyják veszni a remek lehetőséget, hogy új életet leheljenek az autóba, és elhatározzák, hogy a lehető legnagyobb titokban kiszerelik a garázsból, hogy visszatérjen a régi fényében. Azonban a feladat nem lesz könnyű, hiszen mindössze két hét áll rendelkezésre az autó teljes felújítására, ráadásul a titoktartás is kiemelt fontosságú. Vajon sikerül nekik időben elkészülni és a kocsi újra csillogóvá válik?