A Garázs Varázs 9. évadjának epizódlistája a következő:

Jaguar XJ-S V12

Car Sos - Garázs varázs Jaguar

Tim és Fuzz egy izgalmas küldetésre vállalkoznak, amikor Wolverhamptonba utaznak egy igazi klasszikus autó megmentéséért. Az 1980-as Jaguar XJ-S sajnos hosszú időn keresztül nem kapta megfelelő karbantartását, így már nagyon rossz állapotban van. Az autó szerelmesei azonban nem adnak fel könnyen, és úgy döntenek, hogy mindent megtesznek azért, hogy helyreállítsák ezt a csodálatos járművet. Az út Wolverhamptonba éppoly izgalmas, mint a maga a feladat, és Tim és Fuzz alig várják, hogy belekezdjenek a munkába és új életet leheljenek ebbe az autóba. Vajon sikerül nekik visszahozni a Jaguar XJ-S régi fényét? Csak idővel fog kiderülni, hogy milyen kihívások és meglepetések várnak rájuk az út során.

Fiat X1/9

Car Sos - Garázs varázs Jaguar Fiat

Steve életének utolsó időszakában egy különleges kívánsága van, miszerint szeretné látni, hogy fia vezeti a család hosszú évek óta megbízható társát, egy 53 éves Fiat X1/9 típusú autót. Azonban a kocsi az évek során elhasználódott, és már alig működik. Steve fiának azonban nagyon fontos, hogy teljesítse édesapja utolsó kérését, így segítséget kér Timtől és Fuzztól, akik egy szakértő csapatot alkotnak az autók helyreállításában. Az idővel versenyt futva a két szakember minden erejükkel azon dolgoznak, hogy életet leheljenek a kocsiba, és helyreállítsák annak eredeti pompáját. Az újratervezés során azonban számos kihívással kell szembenézniük, és minden eszközüket latba kell vetniük, hogy időben befejezzék a munkát, és Steve még élőben láthassa fia boldogságát az autó vezetése közben. Ez az életre szóló élmény mindkettejük számára felejthetetlen marad.

VW Wizard

Car Sos - Garázs varázs VW Wizard

Tim és Fuzz egy izgalmas és kihívásokkal teli megbízást kapnak, amely során egy rendkívül különleges autót kell megmenteniük. A jármű egy Volkswagen Bogár alapú átépített verzió, amelyet a tulajdonosa a VW Wizard névre keresztelt. Az autó állapota sajnos nagyon rossz, és a tulajdonos egyik barátjának segítségével azon dolgozik, hogy visszaállítsa eredeti állapotát. Azonban Tim és Fuzz megbízása az, hogy ellopják az autót a garázsból, és titokban felújítsák úgy, hogy az eredeti stílust megtartva újra használható legyen. Az újratervezés során számos kihívással kell szembenézniük, mivel az autó átépített verziója rendkívül bonyolult és különleges. Azonban Tim és Fuzz nem ijednek meg a nehézségektől, és minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy sikeresen felújítsák a VW Wizardot. Az autó visszaszerzése után elkezdődik a kemény munka, amely során újra életre kell kelteniük az autó szépségét és funkcionalitását. Vajon sikerül nekik helyrehozniuk az autót a tulajdonos tudta nélkül? És vajon elégedett lesz majd a tulajdonos a végeredménnyel? Csak idővel fog kiderülni, de egy biztos: Tim és Fuzz kitartása és szakértelme újra egy autót mentett meg a pusztulástól.

Jensen Interceptor

Car Sos - Garázs varázs Jenson

Nick régóta imádja az 1969-es Jensen Interceptorát, és nagyon vigyázott rá, hogy mindig karbantartott és szép állapotban tartsa. Azonban az utóbbi időben súlyos ízületi gyulladás gyötri, amely miatt nem képes a kedvenc autójáról gondoskodni. Ennek következtében a kocsi elhanyagoltan, rozsdásan áll a garázsban, ami nagyon bánja a tulajdonosát. Nick úgy érzi, hogy az autó és vele együtt az élete is lefelé ível, és valami sürgősen történnie kell. Szerencsére Tim és Fuzz bevetésre készen állnak, hogy segítsenek. Az autó tolvajlása talán nem a legmegfelelőbb megoldás, de Nick számára ez az egyetlen lehetőség arra, hogy kedvenc Jensen Interceptora újra életre keljen. Tim és Fuzz nagy lelkesedéssel látják neki a feladatnak, és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az autó újra ragyogó állapotba kerüljön. Az autó restaurálása nem csak az autó, hanem Nick hangulatának is javulását eredményezi majd, hiszen az autó mindig is fontos szerepet játszott az életében. Vajon sikerül nekik helyreállítani az autó állapotát? És milyen lesz Nick reakciója, amikor meglátja, hogy az ő Jensen Interceptora újra életre kelt? Az biztos, hogy Tim és Fuzz elszántsága és szakértelme segítségével újra egy autó kerülhet vissza az útra, és a tulajdonos boldogan vezetheti majd szeretett autóját.

Rolls Royce Doctors Coupe

Car Sos - Garázs varázs Rolls Roys

Tim és Fuzz újabb, nagyon különleges feladatot kapnak, ami igencsak kalandosra sikerülhet. Ezúttal egy gyönyörű 1929-es Rolls Royce Doctors Coupe áll a középpontban. A kocsi tulajdonosa, egy idős úr, aki már évtizedek óta birtokolja a járművet, nemrégiben elvesztette a feleségét, és az autó azóta is áll a garázsban, teljesen elhanyagolva. Az idős úr magányosan él, és az autó az egyetlen emléke a boldog időkre, amikor még boldog párkapcsolatban éltek. Tim és Fuzz megható történetet hallottak az autó és a tulajdonosa mögött, és úgy döntöttek, hogy segítenek neki. Azonban a feladat nem egyszerű, hiszen az autó jelenleg egy másik országban található, és az idős úr azt sem tudja, hogy az autó hol van. Tim és Fuzz bevetik minden tudásukat és kapcsolatukat, hogy megtalálják és ellopják az autót, majd két hét alatt teljesen újjávarázsolják. Az autó restaurálása azonban nem csak egy műszaki feladat, hanem egy igazi érzelmi munka is, hiszen a kocsi a tulajdonos és a családja számára is nagyon fontos érzelmi kötődéssel bír. A restaurálás során Tim és Fuzz nem csak az autót újítják fel, hanem egyúttal az idős úr szívét is igyekeznek melegíteni azzal, hogy meglepetésszerűen, egy megható ünnepség keretében adják vissza neki a kocsit. Az autó visszaadása valószínűleg felejthetetlen pillanat lesz az idős úr és a családja számára, és azt is jelzi majd, hogy az autó nemcsak egy tárgy, hanem egy nagyon fontos érzelmi emlék is.

Peugeot 106 Rallye

Tim és Fuzz izgatottan várják a következő megbízásukat, amely egy Peugeot 106 Rallye sportautó teljes felújítása. A veterán jármű elhanyagoltságban sínylődik, és a tulajdonosának nincs lehetősége arra, hogy visszaállítsa eredeti állapotába. A két autós szakember azonban az idővel versenyt futva vállalja a kihívást, hogy két hét alatt visszaállítsák a járművet eredeti fényében ragyogó állapotába. A végén egy megható ünnepség keretében átadják a sportautót a tulajdonosnak, aki boldogan veszi át a szépen felújított autóját, amely most már újra az utak királya lehet.

Renault Alpine 110

Car Sos - Garázs varázs Alpine

Guido, korábbi restaurátorként tudta, hogy mennyire fontos a járművek karbantartása és felújítása, ezért húsz évvel ezelőtt az 1972-es Renault Alpine 110 sportautót vette meg, hogy az nyugdíjas éveiben az elfoglaltságát jelentse. Sajnos azonban Guidót egy betegség állta útjába, így a sportautó csak a szétszereléséig jutott, majd az alkatrészek dobozokba kerültek, és az autó hosszú időn keresztül porosodott és elhanyagolva állt. Most azonban Guido úgy döntött, hogy eljött az idő, hogy újra felfedezze régi szenvedélyét, és felkérte Timet és Fuzzt, hogy segítsenek neki teljesen felújítani az autót. Az autó felújítása nem csak Guidó számára fontos, hanem az Alpine szerelmeseinek is, akik számára ez az autó az igazi ritkaságnak számít. Tim és Fuzz örömmel vállalják a feladatot, és ígéretet tesznek arra, hogy a Renault Alpine 110 sportautó újra az utak királya lesz.

Bedford HA fagylaltos autó

Car Sos - Garázs varázs Bedford Fagyisautó

Barbara élete során rengeteg emlék kötődött a Bedford fagylaltos autójukhoz, amelyből férjével évtizedeken át árulták a finomságokat Manchester utcáin. Azonban az idő múlása és a környezeti hatások elvitették az autó nyomait, a rozsda és a korom erősen kikezdte az egykor pompás járművet. Barbara szíve mélyén még mindig vágyik arra, hogy újra láthassa a fagylaltos autójukat újra életre kelni, hogy visszarepítse őt az időben, azokra a boldog évekre, amikor még együtt vágtattak az utcákon. Tim és Fuzz a lehetetlennek tűnő feladatot vállalják, hogy felújítsák a matuzsálem autót, amely nem csak a jármű számára jelent nagy jelentőséget, de Barbarának is segíthet abban, hogy újra rátaláljon a boldogságra és az élet örömeire.

Ford Cortina Mk 3

Car Sos - Garázs varázs Ford Cortina

Bobby már egész életében szerette volna újjávarázsolni az 1973-as gyártású Ford Cortina Mk3-at, amely egykor az angolok kedvenc népautója volt az alacsony ára miatt. Sajnos a sors közbeszólt, és Bobby megbetegedése miatt a tervek nem valósultak meg. Tim és Fuzz azonban most megmentik a klasszikus autót a feledéstől, és titokban felújítják, hogy Bobby ismét vezethesse a régi kedvencét, és újra átélhesse a régi emlékeket. Az ellopás és rejtélyes eltűnés miatt talán Bobby sosem fogja megtudni, hogy mi történt, de a boldogság és az elégedettség, amit a Cortina újrahasznosítása okoz majd neki, minden fáradtságot megér majd.

Bond Bug

Car Sos - Garázs varázs Bond Bug

Ian hosszú ideje álmodozott arról, hogy egy tagja lehessen az elit Bond Bug tulajdonosok klubjának, és hogy járművével részt vehessen különböző versenyeken és kiállításokon. Azonban az idő múlásával Parkinson-kór támadta meg testét, aminek következtében nem csak ő, de szeretett háromkerekű járműve is egyre inkább leromlott állapotba került. Most azonban Tim és Fuzz segítségével a Bond Bug visszanyerheti régi ragyogását, és Ian ismét érezheti a szelet a hajában, miközben vezeti álmai autóját.