A Garázs Varázs 6. évadjának epizódlistája a következő:

Lancia Delta Integrale

A Car SOS legújabb epizódjában Tim és Fuzz egy 1994-es Lancia Integrale Evo 2-t vesznek gondozásukba, mely korábban a versenypályák királya volt, ám az évek során teljesen elhanyagolták. Az autó most egy szomorú látványt nyújt, tele rozsdával és romhalmazzá vált állapotban. A tulajdonosát pedig a sors kegyetlenül sújtotta, még egy tragédia is érte az autó mellett állva. Tim és Fuzznak azonban nem csak az autó felújítása a céljuk, hanem a tulajdonos életének is visszaadása, hiszen az autó és a benne rejlő emlékek különösen fontosak számára.

VW Karmann Ghia

A Car SOS újabb izgalmas epizódjában Tim és Fuzz a feladat elé állítják magukat, hogy két hét alatt újjávarázsolják egy 1965-ös VW Karmann Ghiát, miközben a tulajdonos és az autó közötti kapcsolat megromlott. A tulajdonos régóta családtagként kezelte a legendás német autót, de amikor a motor meghibásodott, a kettejük közötti idilli kapcsolat átalakult egy rémálommá. Ráadásul Lee évtizedek óta Crohn-betegséggel küzd, ami további akadályt jelent a garázs felé vezető úton. Tim és Fuzz azonban nem csak az autót kívánják felújítani, hanem Lee személyes életének is javítását tűzték ki célul, hogy visszaadja a tulajdonosnak az autó és az élet iránti szenvedélyét.

MGA sportautó

A Car SOS újabb epizódjában Tim és Fuzz vállalkoznak arra, hogy helyrehozzák pályafutásuk talán legrosszabb állapotban levő autóját, egy 1959-es MGA sportkocsit, amely már negyven éve a rozsdáé és egy dohos csűrben áll. A tulajdonos, Billy, egy nyugdíjas mérnök, akinek az élete drámai fordulatot vett 2014-ben, amikor a fia és annak felesége vízbe fulladt dél-afrikai nászútjukon. Az autó és az emlékek, amelyekhez kötődik, Billy számára még fontosabbá váltak azóta, és Tim és Fuzz feladata nem csak az autó felújítása, hanem a tulajdonos lelki állapotának javítása is. A műsorvezetők két hét alatt elkészítik az autót, amely nemcsak szép és használható lesz újra, de emlékélményekkel és reményekkel is feltölti majd a tulajdonos szívét.

Peugeot 205 Gti

Ebben az epizódban Tim és Fuzz különleges kihívással szembesülnek, amikor életük első raliautóját próbálják újjávarázsolni. Ehhez a munkához egy igazi élő legendát, a Monte Carlo-győztes Paddy Hopkirk-öt is segítségül hívják, aki a korabeli raliautózás meghatározó alakja volt. A feladat nem csak a szakértelem és az ügyesség kérdése, hiszen a kocsi egy szebb napokat látott egykori amatőr versenyző tulajdona, aki kénytelen volt feladni hobbiját, amikor a feleségénél agydaganatot diagnosztizáltak. Az autó állapota nem csak az idő múlásával romlott, hanem az élet tragédiái is rányomták bélyegüket, és Tim, Fuzz és Paddy nem csak az autót, hanem a tulajdonos érzelmi terheit is enyhíteni igyekeznek a felújítás során. Két hét kemény munka és odafigyelés után az eredmény egy olyan autó, amely nemcsak a raliautózás történetének fontos darabja, hanem egy család számára is visszahozza a régi emlékeket és reményeket.

Citroen DS

Tim és Fuzz legújabb kihívása egy rendkívül különleges autó, egy 1968-as Citroen DS, amelyet a 94 éves háborús veterán, Roger birtokol. A kocsi korábban igazi divatikon volt, de az évek során egyre jobban elhanyagolták, és az időjárás is rányomta a bélyegét. Roger azonban ragaszkodik az autóhoz, amely sok emléket idéz fel benne a múltból. Tim és Fuzznek tehát az a feladata, hogy újra fénybe állítsák a Citroen DS-t, és megtalálják a módját, hogy Roger ismét élvezhesse az autó vezetését.

Triumph Gt6

Tim és Fuzz egy újabb klasszikus autóval állnak szemben a Car SOS legújabb epizódjában: egy 1971-es Triumph GT6-t kell felújítaniuk. Az autó egykor a Triumph válasza volt az MGB GT piacra dobására, mára azonban egy keresett klasszikussá nőtte ki magát. Tulajdonosa, Andrew szenved Marfan-szindrómában, ami megnehezíti az autóval való bánásmódot, de ez nem állíthatja meg az álmait, hogy újra vezethesse az autóját. A szakértő csapat most azért dolgozik, hogy megvalósítsák ezt az álmot, és visszaadják az autó régi fényét.

Toyota FJ40

Az új Car SOS epizódjában Tim és Fuzz egy igazi kihívással találják szembe magukat, hiszen a kiválasztott autó egy Toyota FJ40 terepjáró, melynek állapota igen rossz. Az 1970-es években készült jármű hatalmas népszerűségnek örvend a terepjárók szerelmesei között, és nem csoda, hiszen a klasszikus megjelenés és az erős motor a mai napig lenyűgöző. Azonban az adott autó már évek óta a gyanútlan tulajdonos garázsában porosodik és korrodálódik. Az autó szinte felismerhetetlenné vált, a rozsda szinte mindenhol felütötte a fejét, az ülések és a belső kárpitok elkopottak és szakadtak. A motorja pedig már rég nem indul.

Az autó tulajdonosa, David korábban nagy tervet szőtt a Toyota FJ40-nel. Az autóval kalandos terepfutásokat tervezett barátaival, azonban sajnos a sors másképpen alakult. A váratlan családi tragédia miatt az autóval foglalkozni egyre kevésbé jutott eszébe, míg végül az autó egy elfeledett tárgy lett a garázs sarkában. Tim és Fuzz azonban úgy döntenek, hogy segítenek Davidnek, hogy újra átélhessék azokat az emlékeket és élményeket, amiket korábban átéltek a Toyota FJ40-nel. Az autó visszanyeri régi fényét és dicsőségét, és újra használatba vehetővé válik. Az újjávarázsolás azonban nem lesz egyszerű feladat, és csak idővel derül ki, hogy sikerül-e Tim és Fuzz-nak új életet lehelni a régi terepjáróba.

Subaru Impreza

Matt álmai autójának, az 1999-es Subaru Impreza WRX STI-nek, hosszú évek óta a garázs állapota ad otthont. Matt eredetileg tervezte, hogy idővel felújítja a szédületesen gyors autót, azonban súlyos betegsége keresztülhúzta terveit. Az Impreza, amely valaha az utcán tündökölt, mostanra a poros garázsban ragadt, csupán nosztalgikus emlékek és kósza álmok szövik körül. Matt családja azonban nem adja fel, és a Car SOS csapatához fordul, hogy segítsenek feléleszteni a Subaru régi fényét. Tim és Fuzz kihívása ezúttal nem csak az autó újjáélesztése, de a betegség által elszalasztott álmok valóra váltása is lesz.

Messerschmitt KR200

Tim és Fuzz legújabb kihívása a legkisebb, ám annál izgalmasabb felújítási projekt: egy aprócska, 1958-as Messerschmitt KR200 varázsolása újjá. A megbízás különösen érzékeny, hiszen a 23 éves tulajdonos, Sam szívbetegséggel küzd, és a kis autó élete szerelme. Azonban a régi járműnek komoly problémái akadnak, és a fiúk nagy odafigyeléssel és szakértelemmel dolgoznak azon, hogy Sam meglepetéssel térhessen vissza a felújított járgányhoz. Vajon sikerül elnyerniük a fiatal srác bizalmát és elkápráztatni őt a kisautó vadonatúj állapotával?

Ford Capri RS 3.1

Helen mindene az autók voltak, és a Ford Capri különösen közel állt a szívéhez. Nyolc éve vásárolta meg álmai autóját, amelyet a legapróbb részletekig szét akart szedni és újra összerakni. Azonban egy súlyos balesetet követően Helen egészségi állapota olyan mértékben megromlott, hogy kénytelen volt félbehagyni a munkálatokat. A gyerekei azonban nem akarták, hogy anyjuk álmai porba hulljanak, és Timékhez fordultak segítségért. Azonban a feladat nem lesz könnyű, hiszen az autó már évek óta áll, és a kopás nyoma látható rajta. Timéknek tehát mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy újjávarázsolják az ikonikus Ford Caprit, és visszaadják Helennek a boldogságot, amit az autó okozott számára.