Ezek a srácok rajonganak a klasszikusokért. Richard Rawlings és a mechanikai zseni, Aaron Kaufman a főszereplője a sorozatnak, kutatnak feledésbe merült és elhagyott klasszikus autók után, hogy helyreállítsák a Gas Monkey Garage-ban. A rozsdahalmok csillogó közúti cirkálokká alakulnak, és eladják a legjobb ajánlattevőnek.

Ancsi benzin falók - Richard Rowlings

Gas Monkey

Richard Rowlings a műsorban az autók iránti vonzódásán kívül megismerhettük, hogy a profit nagyon érdekli, valamint egy hatalommániás embernek ismerjük meg, aki szereti, ha az alattvalói behódolnak.

Nagyon sok konfliktus van a műsorban, tulajdonképpen Richard ezeket a konfliktusokat keresi, és a megoldás pedig nem megbeszélés, hanem megalázás.

A texasi székhelyű Gas ​​Monkey Garage és az ott forgatott valóságshow nyolc éven keresztül volt híres a képernyőn megjelenő drámájáról, de amit a közönség látott, az kevesebb, mint a fele a történetnek. A legtöbb autós valóságshow egy karizmatikus műsorvezető köré összpontosul, és a Fast N’ Loud sem más.

A műsor főszereplője, Richard Rawlings termékeny üzletember, aki benzines szexuálisnak vallja magát, de Rawlings gyakran volt a műsor számos problémájának forrása. A korábbi évadokban a Rawlings és a Gas Monkey Garage vezető szerelője, Aaron Kaufman az Egyesült Államokban járt, régi, rozoga, régi autók után kutatva, amelyekben bőven van lehetőség.

GAs Monkey

Rawlings: Mindig közel a drámához

A képernyőn és azon kívül Rawlings soha nem állt távol a vitáktól. A műsor története során többször összeveszett néhány munkatársával, és általában, amikor egy alkalmazott összefutott Rawlingsszal, hamarosan azon kapták magukat, hogy kiszaladtak a garázsból. Ez többször megtörtént.

Rawlings vezető szerelője, Aaron Kaufman rejtélyes módon eltűnt . Később Kaufman elárulta, hogy személyes és szakmai nézeteltérései miatt távozott, és úgy érezte, hogy a műsor gátolja a kreativitását. Meglepő módon azonban nem Kaufman volt az egyetlen Gas Monkey, aki elhagyta a garázst.

A stáb másik két tagja is távozott. Tom Smith és Jordan Butler mindketten elhagyták a show -t, miután Rawlingsszal összeveszett,

Ancsi benzin falók - Richard Rowlings

Richard Rawlings szívében igazi autószeretőként elindította a Gas Monkey Garage-t a texasi Dallasban. E törekvés finanszírozására eladta a Lincoln Presst. A kis üzletben alapított Gas Monkey Garage-t először azzal a céllal hozták létre, hogy kreatívan újratervezzék és átalakítsák az autókat az ügyfelek igényei szerint.

Amikor megnyitotta meg ezt a garázst Aaron Kaufmannal ( aki később a Gas Monkey Garage vezető szerelője lett), egy fiatalemberrel, akit szülővárosában, a texasi Ford Worthben egy helyi garázsban fedezett fel. című tévéműsor otthona Fast N’ Loud .

Amikor Richard Rawlings álmodik, nagyot álmodik. Nem elégedett meg azzal, hogy csak egy autóboltja legyen; TV-műsort akart készíteni az autókról, ezt az ötletet a legtöbb ember nem fogadta el egykönnyen. Elutazott Los Angelesbe, hogy bemutassa ötletét, de minden alkalommal elutasították. Majdnem feladta az egész koncepciót 2012-ig, amikor a Discovery Channel visszahívta.
Richard azt tervezte, hogy elutasítja az ajánlatot, de a felesége meggyőzte, hogy fogadja el. Ennek az elfogadásnak az eredménye önmagáért beszél.

Garage Rehab – Garázs rehab

Richard Rowlings egy másik műsora a Garázs rehab.

Ennek lényege, hogy valamiben kimagasló dolgot képviselő műhelybe pénzt fektet, és átalakítja. A műsor az alkudozást a lehetősége mutatja, és persze az is látható, hogy Richard Rowlings hogyan teszi rá a kezét okos és tehetséges emberekre, akik már anyagilag Tőle függenek.

Ancsi benzin falók - Richard Rowlings garázs rehab