Az Autobild cikke nyomán

Ismerős ez a mondás? “Soha ne változtass győztes csapaton!” Alf Ramsey edzőtől származik, aki ezzel 1966-ban hazai pályán világbajnoki címig vezette a brit labdarúgó-válogatottat (Németország elleni 4-2-es győzelemmel a hosszabbításban, de ez más téma…). A . csehországi Mladá Boleslavban található Skodánál (a helyi futballklub az I. osztályban játszik) a felelősök a jelek szerint hasonlóan gondolkodnak, mert a nem hozzáértő szeműek valószínűleg az arculatváltását második-harmadik pillantásra ismerik fel a márka ennél a tipusánál.

Pusztán vizuális szempontból viszonylag kevéssé volt szükség a regenerációra. A Skoda Kodiaq is jellegzetes SUV megjelenést kölcsönöz anélkül, hogy túl izmos lenne, de most van néhány apró változás. Elöl a Skoda a LED-es nappali menetfényekkel ajándékozta új formában, a hűtőrácson kívül. is

A LED-es fényszórók . A világosabb mátrix LED mérsékelt, 1090 eurós felárért kaphatók az Ambition felszereltséghez, e felett már az alapfelszereltség részét képezik. A hátsó rész sem maradt érintetlen, új kötényt és friss hátsó lámpákat kapott. A Skoda felirat most már a csomagtérajtó felett díszeleg mint egy mezreklám, cég logója, a repülő nyíl Kodiaq motorháztetőjén díszeleg. Mielőtt rátérnénk a belső tér nyilvános megtekintésére, néhány szót előre: a Kodiaq méretei nem változnak, marad 4,69 méter hosszú . A tengelytáv 1,67 méter. És a szélesség továbbra is 1,88 méter – 2,08 méter tükrökkel.

A teljesen digitális új műszerfal

Az a tény, hogy a Skodának igazi tehetsége van az ügyes helykihasználatban, a nagyvonalúan méretezett ajtókon keresztül kicsik és nagyok egyaránt kényelmesen bejuthatnak a futballpálya méretű belső terébe. Közeleg a szabálytalanság? A opcionális ajtóélvédelem védi a fényezést, amikor a fiatalok nem játszanak tisztességesen, és esetleg nekicapják valaminek az ajtót kinyitáskor. Az előfeltétel az Ambition felszereltség – és az Amundsen csomag 1790 euróért. Ez magában foglalja a navigációs , az Apple Car Playt (vezeték nélküli), az akusztikus üvegezést, a 230 V-os aljzatot és még sok minden mást.

Szintén újdonság a kormánykerék és a két nagyon kényelmes ülés a vezető és az első utas számára. Valamint az elektromos állítás rendkívül kényelmes az utasok számára. Ha memória funkciót is tartalmazó elektromos beállítást szeretne, amit általában csak akkor javasolunk, ha gyakran változik a vezető személye, akkor a Style vonalat vagy a csúcskategóriás L&K változatot kell választania. Ekkor az első ülések is szellőzővel is fel vannak szerelve.

A harmadik üléssor csak gyermekek számára alkalmas

Még a csomagtartó sem igazán hatalmas. Extraként a változtatható rakodópadlót ajánljuk 190 euróért, mely az Ambition felszereltségtől kapható. Aki így rendeli autóját, annak nem elhanyagolható lépése van, ha a hátsó ülést lehajtják. A harmadik üléssor (1390 eurótól) kompenzálja a lépést. Az ülések nagyon könnyen fel- és süllyeszthetők, de legfeljebb a gyerekek számára biztosítanak elegendő helyet, ők pedig igazán szeretnek a csomagtartóban utazni. Ezenkívül a csomagtartó maximális térfogata 2065-ről 2007 literre csökken – indokolt.